Tentukan Jantina Bayi Dari Carta Kuno Cina

Carta kuno yang berasal dari Peking, China ini menarik perhatian seluruh dunia apabila dijumpai baru-baru ini tertanam di kawasan makam raja China berhampiran Peking. Ia kemudiannya dipamirkan Institute Sains Beijing. Carta ini dipercayai berusia lebih 700 tahun. Panduan dari carta ini menjadi ikutan beribu-ribu pasangan suami isteri seluruh dunia dan ianya semakin popular apabila ramalan carta ini kebetulan 99% tepat.

Anda boleh memilih jantina bayi melalui carta ini samada inginkan anak lelaki atau anak perempuan. Melalui carta ini, para ibu dapat mengetahui jantina anak yang bakal lahir melalui umur ibu semasa persenyawaan berlaku.

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Contoh :

Umur Emilia 27 tahun dan kandungannya bakal lahir pada awal bulan September.
Ini bererti persenyawaan berlaku pada awal bulan Januari.
Maka lihat carta :
Umur 27 bulan Januari = Perempuan.
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Apapun, ianya terpulang kepada individu tersebut samada percaya atau tidak mengenai carta kuno ini. Perlu diingatkan kita hanya merancang, Allah jua yang menentukan. Samada lelaki atau perempuan bayi tersebut, asalkan bayi itu sihat dan cukup sifat ia sangat memadai. Kita haruslah bersyukur dengan pemberian rezeki tersebut kerana banyak lagi pasangan yang tidak boleh melahirkan anak.

3 Response to "Tentukan Jantina Bayi Dari Carta Kuno Cina"

  1. Anonymous says:

    saya agak keliru tentang pengiraan bulan persenyawaan.. period terakhir saya 30 julai 2011.. tarikh jangkaan bersalin saya 5 mei 2012.. bulan julai atau ogos patut saya kira untuk menentukan persenyawaan. terima kasih..

    INFO yang berguna..mohon share ye...tQ

    Ibu says:

    Saya rasa

Post a Comment

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme